قرآن کریم کتاب ارزشمندی است که آیات آن راهگشای بشر در زندگی دنیا و آخرت می باشد، کتابی که گاه در کنج عزلت قرار گرفته و با وجود آثار قابل توجه دنیوی و اخروی آن مورد غفلت قرار می گیرد؛ آثاری که اگر خواننده از آن مطلع گردد لاجرم تلاوت روزانه قرآن را پیشه خود خواهد ساخت.
به گزارش «نماینده»، در این باره كلینى با سند خود از بشر بن غالب اسدى، از امام حسین بن على (علیهالسلام) نقل كرده است كه فرمودند: هركس ایستاده در نماز خود، یك آیه از كتاب خدا را بخواند، در برابر هر حرفى، پاداش صد كار نیك، برایش نوشته مىشود و اگر آن را در غیر نماز بخواند، خدا در برابر هر حرفى، اجر ده كار نیك، براى او مىنویسد. پس اگر خاموش باشد و با توجّه، گوش به قرآن بسپارد، در برابر هر حرفى، پاداش یك حسنه دارد و اگر قرآن را در شب به پایان رساند، فرشتگان خدا تا هنگام صبح، براى او طلب رحمت كنند و اگر آن را در روز تمام كند، ملائكه نگهبان تا شب، بر او درود مى فرستند و چنین كسى، نزد خدا یك دعاى مستجاب دارد و این ختم قرآن، براى او از آنچه میان آسمان و زمین است، بهتر خواهد بود.
بشر گفت: عرض كردم: این، پاداش كسى است كه همه قرآن را بخواند. امّا كسى كه همه را نمى خواند، چگونه است؟. حضرت فرمود: اى برادر اسدى! همانا خدا بخشنده، با عظمت و بزرگوار است. هرگاه كسى از قرآن هر چه را كه مىتواند، بخواند؛ خدا همان پاداش را به او عطا مى كند.
۱-کلینی، الكافی، ج۲: ۶۱۱.
۲-شیخ حرعاملی، وسائل الشیعة، ج ۴: ۸۴۱ .
۳-فیض کاشانی، المحجة البیضاء، ج ۲: ۲۲۱.
۴-حلی، عدّة الداعی: ۲۶۹.
نظر شما